Afstandsknal Ronaldo hoogtepunt op avond vol fraaie treffers Juventus

ronaldo

Juventus en Lazio hebben dinsdag geen misstap begaan in de strijd om de titel in de Serie A. De Turijners wonnen met Matthijs de Ligt in de basis met 1-3 op bezoek bij Genoa en de Romeinen met 1-2 bij Torino. Manchester United maakte weer indruk in de Premier League.

Juventus besliste de wedstrijd na rust met drie schitterende doelpunten. Zowel de 0-1 van Paulo Dybala (slalom), de 0-2 van Cristiano Ronaldo (pegel van 25 meter) als de 0-3 van Douglas Costa (krul) waren van grote schoonheid. Genoa redde daarna de eer met de 1-3 van Andrea Pinamonti (knal in korte hoek).

Lazio, waar Djavan Anderson wederom een rol had als invaller, kende een dramatisch begin van het duel. De bezoekers kregen al binnen vijf minuten een strafschop tegen omdat Ciro Immobile de bal ogenschijnlijk onschuldig tegen zijn arm kreeg aangeschoten. Andrea Belotti faalde niet vanaf elf meter.(NU)…[+]