Aguero leidt City met hattrick langs Arsenal, Rashford bezorgt United zege

aguero

Manchester City heeft zondag dankzij een hattrick van Sergio Aguero de topper in de Premier League tegen Arsenal met 3-1 gewonnen. In het King Power Stadium boekte Manchester United eerder op de dag een 0-1-zege op bezoek bij Leicester City. Aguero opende al in de eerste minuut de score voor City. De Argentijn kopte raak uit een voorzet van Aymeric Laporte. Acht minuten later vond Laporte zelf het net, maar dat doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Kort daarna kwam Arsenal wel op gelijke hoogte via een treffer van Laurent Koscielny. De Fransman kopte van dichtbij raak nadat een hoekschop werd doorgekopt door Nacho Monreal. City ging vervolgens op zoek naar de 2-1, maar kwam pas vlak voor rust weer op voorsprong. Ditmaal rondde Aguero een prachtig uitgespeelde aanval van de thuisploeg af na goed voorbereidend werk van Ilkay Gündogan en Raheem Sterling.(NU)…[+]