Arsenal verslaat Leicester City in League Cup, hattrick Havertz voor Chelsea

arsenal

Arsenal heeft woensdag ten koste van Leicester City de achtste finales van de League Cup bereikt. De Londenaren waren met 0-2 te sterk voor de koploper in de Premier League. Kai Havertz maakte een hattrick voor Chelsea tegen Barnsley. Leicester City had een licht overwicht in het eigen King Power Stadium, maar bij afwezigheid van goalgetter Jamie Vardy wist de ploeg van manager Brendan Rodgers de vele kansen niet om te zetten in doelpunten.

Arsenal slaagde daar wel in, al hadden ‘The Gunners’ daarbij wel hulp nodig van thuisclub. Een inzet van Nicolas Pépé belandde in de 57e minuut op de paal, waarna de bal via de inlopende Christian Fuchs alsnog over de doellijn rolde. Edward Nketiah besliste de wedstrijd in blessuretijd met de 0-2.(NU)…[+]