Arsenal wint derby tegen Spurs mede door blunder Lloris en gaat steviger aan kop

arsenal
Arsenal heeft zondag de koppositie in de Premier League verstevigd. ‘The Gunners’ wonnen de Londense derby tegen Tottenham Hotspur met 0-2 mede door een blunder van Spurs-doelman Hugo Lloris. Chelsea boekte mede door een assist van Hakim Ziyech weer eens een zege. Arsenal kwam na een klein kwartier op voorsprong door een blunder van Lloris. De Fransman werkte een voorzet van Bukayo Saka vanaf rechts in eigen doel. Het was het eerste eigen doelpunt van de keeper in 354 Premier League-duels. Ook daarna was Arsenal de betere ploeg in het Tottenham Hotspur Stadium. Dat resulteerde negen minuten voor rust in de 0-2 van Martin Ødegaard. De Noor vond het doel met een harde schuiver van ruim 20 meter.(NU)…[+]