Assist Depay, Balotelli-furie verslaat El Ghazi en Kishna – Landgenoten in Ligue 1, speelronde 32

depay

Olympique Lyon verloor ondanks een assisterende Memphis Depay, terwijl Mario Balotelli te sterk was voor Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna.De bespeler van Parc Olympique Lyonnais, kende een sublieme start tegen degradatiekandidaat FC Lorient. Met name Depay wist zich te onderscheiden met een aantal sterke acties.De Oranje-international vertaalde het machtsoverwicht tegen de club uit Bretagne binnen een half uur. Terwijl de oud-PSV’er het overzicht behield, zag hij Corentin Tolisso positie kiezen vlak voor het strafschopgebied van Lorient.Met een slimme bal speelde hij de Franse international vrij, waarna deze het doel vond. De 1-0 was echter niet het startschot voor een ruime overwinning voor Memphis en zijn ploeggenoten. Sterker nog, het spel van Lyon werd met de minuut slechter. Abdul Majeed Waris tikte namelijk vlak voor rust de gelijkmaker binnen voor Lorient.(goal)…[+]