Atlético verliest in Sevilla en kan Barcelona tot op één punt zien naderen

atletico

Atlético Madrid is zondagavond tegen een nederlaag aangelopen in La Liga. De koploper ging met 1-0 onderuit bij Sevilla en kan concurrent FC Barcelona maandag tot op één punt zien naderen. Sevilla kreeg al na acht minuten de uitgelezen kans om de score te openen toen de bal op de stip ging na een overtreding van Saúl. De strafschop van Lucas Ocampos werd echter gekeerd door Jan Oblak, die in het vorige duel van Atlético met Deportivo Alavés (1-0-zege) ook al een penalty stopte. De brilstand bleef lange tijd op het scorebord staan in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, totdat Marcos Acuña in de zeventigste minuut het doel vond voor Sevilla. De Argentijn kopte raak uit een afgemeten voorzet van Jesús Navas. Atlético slaagde er vervolgens niet meer in om een punt te pakken, al was invaller Ángel Correa in blessuretijd nog dicht bij de gelijkmaker. (NU)…[+]