Bale draagt met goal in 128e minuut bij aan eerste MLS-titel van Los Angeles FC

bale draagt
Gareth Bale heeft zaterdagavond (lokale tijd) met Los Angeles FC de titel veroverd in de MLS. Door een doelpunt van de Welshman in de 128e minuut dwong de ploeg van trainer Steve Cherundolo een strafschoppenserie af tegen Philadelphia Union. Los Angeles FC won die overtuigend. Na reguliere speeltijd stond het 2-2 in het Banc of California Stadium in Los Angeles. Jack Elliott leek Philadelphia Union in de blessuretijd van de tweede helft van de verlenging de titel te bezorgen, maar zijn doelpunt bleek toch niet voldoende. De 33-jarige Bale kopte in de achtste minuut van de blessuretijd de 3-3 binnen. Los Angeles FC speelde op dat moment met tien man vanwege een rode kaart voor doelman Maxime Crépeau. De Canadees liep bovendien een zware blessure op.(NU)…[+]