Barcelona bij rentree Dembélé niet langs Celta in beker, Real wint wel

barcelona

FC Barcelona is er donderdag met Jasper Cillessen onder de lat en miljoenenaankoop Ousmane Dembéle als invaller niet in geslaagd het heenduel met Celta de Vigo in de achtste finales van de Copa del Rey te winnen: 1-1. Real Madrid won met 0-3 bij Numancia. Barcelona, dat met een veredelde B-ploeg aantrad, kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij aanvaller José Arnaiz. Nog voor rust maakte Pione Sisto gelijk namens de thuisploeg.

Bij de treffer van de aanvaller van Celta zag keeper Cillessen er wat ongelukkig uit. De bal belandde via de lat en zijn knie bij Sisto, die vanuit een moeilijke hoek vervolgens hard raak schoot. De return tussen Barcelona en Celta is over een week in Camp Nou.

De 20-jarige Dembélé deed de laatste twintig minuten mee in Estadio Balaidos. De duurste aankoop ooit van de Catalaanse topclub stond bijna vier maanden aan de kant met een bovenbeenblessure.(NU..nl)…[+]