Bayern verliest eerste thuisduel in Bundesliga in bijna twee jaar, Napoli wint weer

bayern verliest

Bayern München heeft de eerste thuisnederlaag in de Bundesliga in bijna twee jaar geleden. De regerend landskampioen ging zondag op eigen veld met 1-2 onderuit tegen Eintracht Frankfurt. In Italië blijft koploper Napoli nog foutloos. Leon Goretzka opende na een klein half uur de score voor Bayern met een schot van net buiten het zestienmetergebied. Drie minuten later zorgde Martin Hinteregger voor de gelijkmaker door raak te koppen uit een corner. Serge Gnabry was vlak voor rust dicht bij de 2-1 voor Bayern, maar zijn inzet belandde op de paal. Ook in de tweede helft creëerde ‘Der Rekordmeister’ een aantal kansen, maar doelman Kevin Trapp hield Frankfurt op de been met onder meer een schitterende redding op een kopbal van Robert Lewandowski.(NU)…[+]