Besiktas wil langer door met Babel

Besiktas-wil

VOETBAL – Besiktas wil langer door met Ryan Babel. De Turkse club is van plan om de aanvaller van het Nederlands elftal een nieuw contractvoorstel te doen. Het huidige contract van Babel loopt aan het eind van dit seizoen af.

De 31-jarige aanvaller kan volgens het Turkse Fanatik voor twee seizoenen bijtekenen met de optie op nog een jaar. De contractverlenging van Babel zou de eerste prioriteit zijn voor Fikret Oman, de enige kandidaat voor de presidentsverkiezing van Besiktas komende zondag. Oman is nu overigens ook al president van de club.

De club zou volgende week met de Oranje-international in gesprek gaan over een contractverlenging voor Babel. De aanvaller speelt sinds januari 2017 voor Besiktas, dat hem destijds transfervrij overnam van het Spaanse Deportivo La Coruna. In de Turkse Süper Lig was Babel vorig seizoen goed voor dertien goals in 32 wedstrijden. Afgelopen zondag was Babel ook nog trefzeker voor het Nederlands elftal in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Frankrijk. (VP)…[+]