Brescia-voorzitter staat open voor gratis vertrek ‘ongelukkige’ Balotelli

balotelli

Voorzitter Massimo Cellino van Brescia staat er voor open om Mario Balotelli in januari ondanks zijn doorlopende contract transfervrij te laten gaan. Volgens de Italiaanse preses is de spits niet gelukkig en ziet hij het niet zitten om tegen degradatie te strijden. “Mario is ongelukkig omdat hij niet in staat is zijn beste spel te laten zien”, zei Cellino dinsdag op Italiaanse televisie. “Vechten voor lijfsbehoud in de Serie A vraagt om opoffering en misschien dacht hij dat het een stuk eenvoudiger zou zijn.”

De voorzitter lijkt daarom geen heil te zien in een langere samenwerking met Balotelli, die met Brescia hekkensluiter is in de Serie A. “Wat mij betreft mag hij in januari gratis bij ons vertrekken. Hij moet nu kiezen welke weg hij wil bewandelen.”

De 29-jarige Balotelli tekende afgelopen zomer een driejarig contract bij Brescia, maar het huwelijk tussen de spits en de laagvlieger in de Serie A is nog geen gelukkige. Balotelli speelde nog maar acht officiële duels en kwam daarin twee keer tot scoren.(NU)…[+]