Chelsea wint in verhitte Londense derby van Tottenham Hotspur

chelsea

Chelsea heeft zondag in een verhitte derby met 0-2 gewonnen van Tottenham Hotspur. Son Heung-Min kreeg direct rood wegens natrappen. Manchester United ging eerder op de dag met 2-0 onderuit tegen hekkensluiter Watford.

Willian was de grote man aan de kant van Chelsea. De Braziliaanse aanvaller nam voor rust beide treffers voor zijn rekening. Al in de twaalfde minuut krulde Willian de bal fraai in de verre hoek, kort nadat hij zelf een hoekschop had genomen. In de blessuretijd van de eerste helft benutte hij ook een strafschop. De bal ging na tussenkomst van de VAR op de penaltystip, nadat Spurs-doelman Paulo Gazzaniga met een merkwaardige karatetrap Chelsea-speler Marcos Alonso vloerde.(NU)…[+]