City herstelt zich van ‘misstap’, De Roon verrast Napoli in Coppa Italia

city

Manchester City heeft zich dinsdag hersteld van de ‘misstap’ op Oudjaarsdag tegen Crystal Palace. De koploper van de Premier League won simpel van Watford (3-1). Tottenham Hotspur nam door winst bij Swansea City (0-2) de vijfde plaats weer over van aartsrivaal Arsenal. Atalanta Bergamo verraste Napoli in de kwartfinales van de Coppa Italia (1-2).

Het nog altijd ongeslagen Manchester City verspeelde zondag na achttien opeenvolgende overwinningen weer eens punten in de competitie door een doelpuntloze remise tegen Crystal Palace (0-0). Dinsdag stelde de ploeg van trainer Josep Guardiola weer orde op zaken. Op eigen veld werd Watford kansloos gelaten door de ‘Citizens’. Raheem Sterling en Christian Kabasele (eigen doelpunt) zorgden voor een 2-0 ruststand in het Etihad Stadium. In de tweede helft besliste spits Sergio Aguero het duel door de derde City-goal te maken. De eretreffer van Andre Gray in de 82e minuut bracht de koploper uit Manchester niet meer in verlegenheid.(NU.nl)…[+]