El Ghazi bezorgt Aston Villa met vijfde goal in vijf duels punt bij Chelsea

el ghazi

Aston Villa heeft dankzij een doelpunt van Anwar El Ghazi een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Chelsea. Nadat Olivier Giroud de score had geopend, zorgde de Nederlander met zijn vijfde doelpunt in vijf wedstrijden voor de 1-1-eindstand. Leicester City morste dure punten tegen Crystal Palace. Zowel Chelsea als Aston Villa begon aan het duel met een totaal van 25 punten, al hadden de Londenaren daar wel twee wedstrijden meer voor nodig. De 1-0 van Giroud in de 35e minuut kwam dan ook als geroepen voor de ploeg van trainer Frank Lampard. De Franse spits kopte raak na een assist van Ben Chilwell. Aston Villa, dat vorig seizoen pas op de laatste speeldag degradatie wist te vermijden, kwam vijf minuten na rust langszij. El Ghazi ontsnapte aan de aandacht van César Azpilicueta, waarna de Nederlander scoorde met een fraaie volley.(NU)…[+]