Engeland onderuit na rood Maguire, hattrick PSV’er Zahavi voor Israël

engeland

Engeland is de koppositie in groep 2 van divisie A in de Nations League kwijtgeraakt aan België. Op Wembley werd woensdag verrassend met 0-1 verloren van Denemarken. PSV’er Eran Zahavi blonk uit bij Israël met een hattrick tegen Slowakije (2-3). Engeland, dat zondag België de eerste nederlaag toebracht in bijna twee jaar, moest tegen Denemarken al na 32 minuten met tien man verder. Harry Maguire ging met geel op zak hard door op Kasper Dolberg, die snel daarna geblesseerd uitviel, en kon vertrekken. Drie minuten later volgde een nieuwe tegenslag voor Engeland toen Christian Eriksen scoorde uit een penalty, die was toegekend na een overtreding op Thomas Delaney. De Denen gaven die voorsprong niet meer uit handen.(NU)…[+]