Fulham-coach Parker ontgoocheld na volledig mislukte panenka in blessuretijd

fulman

Fulham-manager Scott Parker geloofde zijn ogen niet toen hij Ademola Lookman zaterdagavond diep in blessuretijd een penalty zag missen. De 23-jarige middenvelder kon vanaf de stip de 1-1 maken in de uitwedstrijd tegen West Ham United, maar zijn panenka ging faliekant mis. “Ik ben teleurgesteld en boos”, zei een ontgoochelde Parker na de bizarre slotfase in Londen tegen de BBC. “Hij is een jonge speler die nog moet leren, maar je kunt geen penalty’s op die manier nemen. Dat weet hij ook.”

West Ham United was pas in de 91e minuut op voorsprong gekomen via Tomás Soucek, waarna Lookman acht minuten later de uitgelezen kans kreeg om Fulham een punt te bezorgen. De Engelsman hoopte doelman Lukasz Fabianski te verrassen met een panenka, maar zijn inzet was veel te slap. Fabianski bleef bovendien staan en hoefde geen enkele moeite te doen om de bal tegen te houden.(NU)…[+]