Fulham met debutant Babel in blessuretijd ten onder tegen ‘Spurs’

fulman

Fulham heeft in de Premier League bij het debuut van Ryan Babel in blessuretijd verloren van Tottenham Hotspur: 1-2. Manchester City won zondag met 0-3 bij Huddersfield Town. De 32-jarige Babel mocht bij Fulham direct in de basis beginnen. De oud-Ajacied werd eerder deze week op huurbasis overgenomen van Besiktas. Hij was met name voor rust dreigend en werd tien minuten na rust gewisseld.

Fernando Llorente, die door de blessure van Harry Kane weer eens aan de aftrap stond, opende onbedoeld de score voor Fulham. De spits werkte de bal uit een hoekschop achter zijn eigen doelman. Vlak na rust maakte Dele Alli gelijk namens de ‘Spurs’. De middenvelder, die in de slotfase geblesseerd uitviel, kopte raak uit een voorzet van Christian Eriksen. Diep in blessuretijd bezorgde Harry Winks de gasten alsnog de zege met een rake kopbal.(NU)…[+]