Gelukkige Ronaldo blijft ‘1.000 procent zeker’ bij kampioen Juventus

ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft zaterdag het binnenhalen van de landstitel met Juventus duidelijk gemaakt dat hij geen enkele reden ziet om te vertrekken uit Turijn, ook al werd hij dinsdag met de club door Ajax uitgeschakeld in de Champions League.

Ronaldo werd voor dit seizoen aangetrokken om Juventus de felbegeerde Champions League te bezorgen, maar dat is dus niet gelukt. ‘De Oude Dame’ werd zaterdag kampioen door Fiorentina met 2-1 te verslaan. “Het was een jaar van succes en we zijn gelukkig. Je kunt niet altijd winnen, hoe graag we dat ook wilden”, doelde de 34-jarige Ronaldo na de overwinning op Fiorentina over de uitschakeling tegen Ajax. “Mijn eerste seizoen was volgens mij zeer goed. Ik heb me uitstekend aangepast en wil hier blijven. Ik geloof dat ik hier nog de Champions League kan winnen. Ik blijf 1.000 procent zeker bij Juventus.”

Het kampioenschap met Juventus betekende voor Ronaldo de zesde landstitel in zijn loopbaan. De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar vierde eerder drie kampioenschappen met Manchester United (2007, 2008 en 2009) en twee met Real Madrid (2012 en 2017).(NU)…[+]