Ingreep VAR redt punt voor Arsenal op bezoek bij Manchester United

var

Arsenal heeft maandag dankzij een ingreep van de VAR een punt overgehouden aan het duel met Manchester United. Op Old Trafford werd het 1-1. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer kwam op slag van rust op voorsprong door Scott McTominay. De gelijkmaker van Pierre-Emerick Aubameyang na rust werd vanwege vermeend buitenspel nog afgekeurd, maar de VAR greep in.

Door het gelijke spel klimt Arsenal naar de vierde plaats in de Premier League met twaalf punten uit zeven duels. De achterstand op koploper Liverpool is met negen punten al aanzienlijk. Manchester United, dat donderdag in de Europa League tegen AZ speelt, staat er nog een stuk slechter voor met negen punten uit zeven wedstrijden. ‘The Red Devils’ wonnen pas twee competitiewedstrijden en staan zeer teleurstellend op de tiende plaats.(NU)…[+]