IUIC in Suriname

IUIC

PARAMARIBO-Een 7 man sterke delegatie van het hoofd kwartier van Israel United in Christ (IUIC) onder leiding van bishop Nathanyel Israel is van 6 tot en met 11 Mei 2019 in Suriname met het doel degenen die in dit land zijn verspreid door de trans-Atlantische slavenhandel te herstellen en terug te doen keren tot de God van Israël, zoals dat is geschreven in Jesaja 49:6.

Ook zullen wij verschillende ‘Institutions of Learning’ oprichten in Suriname, waardoor de nazaten kennis kunnen verkrijgen over hun geschiedenis en de geboden van God. IUIC is een organisatie van een georganiseerde natie, die is opgericht in 2003 in de Verenigde Staten van Amerika. Wij richten ons op het onderwijzen van de nazaten van slavernij en slavenhandel over de geboden van de God van Abraham, Isaak en Jacob en het geloof en de genade in Christus, zoals is geschreven in Openbaringen 14:12 . Onze leer is dus gebaseerd op de wetten van God en het geloof in Zijn Zoon die de wereld Jezus Christus noemt.
Onze missie is het onderwijzen van de bekering tot God aan de verloren stammen van het huis van Israel. Onze visie is het koninkrijk van God te vestigen op aarde en het binnen brengen van de tweede komst van onze Heer en Redder Jezus Christus. Ons hoofd kwartier is gevestigd in New York/USA en wij hebben verschillende congregaties in Noord America, het Caribisch Gebied, Europa en Afrika.

Onze doelgroep is het huis van Israël dat bestaat uit de nazaten van de slachtoffers van de trans-Atlantische slavenhandel, slavernij en kolonisatie. Gedurende ons verblijf in Suriname zullen wij leringen geven in de straten van Paramaribo, enkele districten. Onze mensen moeten allemaal de waarheid leren, namelijk dat zij de Bijbelse 12 stammen van de natie Israël zijn. Ongehoorzaamheid aan de wet van God is ten grondslag aan al hun problemen.( Bron: IUIC)…[+]