Juventus begint tijdperk zonder Ronaldo met pijnlijk verlies, koppositie Real

rinaldo

Juventus heeft zaterdag in zijn eerste wedstrijd zonder Cristiano Ronaldo een pijnlijke nederlaag geleden in de Serie A. De topclub verloor thuis met 0-1 van het gepromoveerde Empoli. Spezia-keeper Jeroen Zoet moest zes goals toestaan tegen Lazio. Real Madrid pakte in Spanje de koppositie door een zege bij Real Betis. Leonardo Mancuso maakte halverwege de eerste helft het enige doelpunt bij Juventus-Empoli. De 29-jarige spits maakte de afgelopen drie seizoenen 52 goals in de Serie B en tekende in Turijn voor zijn eerste Serie A-treffer. Juventus, waar Matthijs de Ligt negentig minuten meedeed, wacht na twee duels nog op zijn eerste competitiezege van het seizoen. De 36-voudig landskampioen speelde vorige week gelijk tegen Udinese (2-2). Toen viel Ronaldo nog in en werd zijn winnende treffer in de blessuretijd afgekeurd.(NU)…[+]