Koploper Atlético Madrid ziet zegereeks eindigen ondanks twee goals Suárez

SUAREZ

Koploper Atlético Madrid heeft maandagavond na acht overwinningen op rij punten laten liggen in La Liga. De Madrilenen bleven in eigen huis ondanks twee doelpunten van Luis Suárez op een 2-2-gelijkspel steken tegen middenmoter Celta de Vigo. Atlético, dat tegen Celta meerdere spelers miste vanwege een coronabesmetting, kwam door een kopbal van Santi Mina in de dertiende minuut verrassend op achterstand in het eigen Wanda Metropolitano. Suárez trok de stand vlak voor rust gelijk door een voorzet van Marcos Llorente op randje buitenspel binnen te glijden. De oud-Ajacied, die voor de vierde competitiewedstrijd op rij tot scoren kwam voor Atlético, zorgde na vijf minuten spelen in de tweede helft op een vergelijkbare manier voor de 2-1. Bij die treffer kwam de assist op naam van Renan Lodi.(NU)…[+]