Lampard prijst ‘ultieme professional’ Giroud na zijn vier goals tegen Sevilla

lampard

Frank Lampard vindt dat Olivier Giroud woensdagavond nog maar eens heeft bewezen hoe belangrijk hij is voor Chelsea. De Fransman, die dit seizoen amper speeltijd krijgt, bezorgde ‘The Blues’ met vier doelpunten de overwinning bij Sevilla (0-4). “Het is ongelooflijk knap als je op dit niveau vier keer weet te scoren tegen zo’n sterke tegenstander”, zei Lampard op zijn persconferentie. “Het is meer dan terecht dat hij een staande ovatie kreeg bij zijn wissel. Ik ben heel blij voor hem.” De 34-jarige Giroud maakte zijn eerste treffer in de achtste minuut en kwam daarna pas in de tweede helft weer tot scoren. De spits is pas de tweede Chelsea-speler ooit die in een Europese wedstrijd vier doelpunten maakt. Peter Osgood ging hem in september 1971 voor.(NU)…[+]