Lampard wint weer niet met Chelsea, slecht Bundesliga-debuut Union Berlin

lampard

Frank Lampard wacht nog steeds op zijn eerste overwinning als manager van Chelsea. De clubicoon keerde zondag terug op Stamford Bridge met een 1-1-gelijkspel tegen Leicester City. In Duitsland ging Sheraldo Becker met Union Berlin hard onderuit bij het debuut van speler en club in de Bundesliga.

Lampard, die tussen 2001 en 2014 als speler grote successen vierde met Chelsea, werd groots onthaald door de fans van de ‘Blues’ en hij zag zijn ploeg vervolgens al in de zevende minuut op voorsprong komen tegen Leicester City. Voormalig Vitesse-speler Mason Mount onderschepte de bal net buiten het zestienmetergebied en schoot vallend raak. Halverwege de tweede helft kopte Wilfred Ndidi uit een corner de gelijkmaker binnen: 1-1.

De 41-jarige Lampard kwam deze zomer over van Derby County. De 106-voudig international van Engeland kende een week geleden een dramatisch debuut op de bank van Chelsea met een 4-0-nederlaag bij Manchester United. Afgelopen woensdag verloor zijn ploeg na strafschoppen van Liverpool in de strijd om de Europese Super Cup.(NU)…[+]