Leicester en Roma spelen gelijk in eerste halvefinaleduel in Conference League

leister en roma

De eerste halvefinalewedstrijd in de Conference League tussen Leicester City en AS Roma is donderdag geĆ«indigd in een gelijkspel. Het werd 1-1 in het King Power Stadium en de winnaar treft Feyenoord of Olympique Marseille in de eindstrijd. Halverwege leidde Roma door een doelpunt in de vijftiende minuut van Lorenzo Pellegrini en in de tweede helft trok Leicester de stand gelijk. Ademola Lookman maakte in de 67e minuut de 1-1 voor de ploeg van trainer Brendan Rodgers, die in de kwartfinales PSV uitschakelde. Rick Karsdorp speelde de volledige wedstrijd bij de Italianen. Over een week is de return in Stadio Olimpico en dan hoopt Leicester zich voor het eerst in de historie te plaatsen voor een Europese finale.(NU)…[+]