Lions Club Para renoveert dak clubgebouw padvinders Zanderij

dak

PARAMARIBO – Lions Club Para heeft kunnen bewerkstelligen dat een deel van de dakconstructie van het clubgebouw van de Lions Padvindersgroep te Zanderij is aangepakt. Zondag heeft de oplevering van het dak plaatsgevonden, staat vermeld in een persbericht van de serviceclub.

De club meldt dat zij enige tijd geleden het verzoek voor renovatie van het dak van het clubgebouw van de Padvindersgroep van Zanderij binnenkreeg. Het gaat om een gebouw dat uit drie secties bestaat. Helaas heeft Lions Club Para vanwege beperkte financiële middelen, alvast een deel van de dakconstructie aangepakt. Gekozen is om het dakgedeelte waar er instortingsgevaar was aan te pakken.

Met een donatie van de Stichting Werkgroep Lions Suriname in Nederland, aangevuld met eigen financiële middelen verkregen uit fondsvormende activiteiten, is het gelukt de renovatie van het dakgedeelte van de eerste sectie ter hand te nemen, waarbij de dakplaten en plafondlatten vervangen zijn. Het project is het laatste in de reeks van gemeenschapsontwikkelingsprojecten die gedurende het verenigingsjaar dat 30 juni afloopt, zijn uitgevoerd. Met de uitvoering van dit project is wederom invulling gegeven aan de “We Serve”-gedachte die het Lionisme hoog in haar vaandel draagt. De padvindersgroep heeft toevallig de naam ‘Lions’. Wel heeft Lions Club Para enige affiniteit met deze groep, gezien de wederzijdse nobele doelen die nagestreefd worden…[+]