Lions Club Paramaribo Central wenst geheel Suriname een gezegende jaarwisseling

new year

PARAMRIBO –   Lions Club Paramaribo Central wenst namens al haar leden de gehele Surinaamse gemeenschap een gezegde jaarwisseling toe. Dit werd meegedeeld door clubpresident Maltie Sardjoe.

Sardjoe gaf aan dat de club terug kan kijken naar een jaar gevuld met plus- en minpunten. Eerder dit jaar verloor de club één van haar meest memorabele leden en dit liet een gevoel van gemis achter. Toch motiveerde het verlies de leden om door te gaan met het werk dat was uitgestippeld. De club vierde onlangs zijn zestigjarig bestaan, wat een mijlpaal was voor hem als belangrijkste liefdadigheidsfactor in de gemeenschap van Suriname. Volgens Sardjoe is het werk dat de club verricht puur gebaseerd op het ‘We Serve’ motto van de Lions. Voor hen is het van belang om altijd een helpende hand te bieden aan degene, die zich in nood verkeert. Middels fundraising, informatiedagen en boekendistributie zijn een aantal zaken gerealiseerd in het jaar 2017.

In het nieuwe jaar is Lions Club Paramaribo Central van plan om activiteiten voor de jeugd te ontplooien. Sardjoe wist te vertellen dat het kind als centraal wordt gezien bij de Lions. Dit wil zeggen dat alles op alles gezet zal worden om ervoor te zorgen dat elk kind op elke wijze dan ook, kan genieten van de nodige ontwikkelingsmogelijkheden. Deze zullen variëren van gezondheid, onderwijs, ontspanning enzovoorts. Kort gezegd wordt 2018 het jaar voor het kind!…[+]