Liverpool in achtste finales FA Cup uitgeschakeld door Chelsea

liverpool

Liverpool is dinsdag uitgeschakeld in de achtste finales van de FA Cup. De ‘Reds’ verloren met Virgil van Dijk en zonder Georginio Wijnaldum met 2-0 bij Chelsea. Liverpool kwam al in de dertiende minuut op achterstand door een doelpunt van Willian. De aanvaller had wel het geluk dat doelman Adrián, in de beker de vervanger van Allison Becker, bij zijn afstandsschot opzichtig in de fout ging.  Daarna beleefde Liverpool nog wel even een sterke fase, maar de gelijkmaker bleef uit dankzij fraaie reddingen van keeper Kepa Arrizabalaga, die in de Premier League en Champions League zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Willy Caballero. Liverpool zag tot overmaat van ramp de achterstand in de 64e minuut verdubbeld worden door een treffer van Ross Barkley, die ook raak mikte vanaf de rand van het strafschopgebied, en in de slotfase kreeg Chelsea nog een paar grote kansen op de 3-0.(NU)…[+]