Liverpool kleineert aartsrivaal Manchester United in topper op Old Trafford

liverpool

Liverpool heeft Manchester United zondag een pijnlijke nederlaag bezorgd in de Premier League. De ploeg van manager Jürgen Klopp haalde in de topper op Old Trafford met 0-5 uit tegen de aartsrivaal. Tottenham Hotspur verloor met 1-0 bij West Ham United. Liverpool stond al na dertien minuten met 0-2 voor bij Manchester United dankzij doelpunten van Naby Keïta en Diogo Jota. Keïta opende in de vijfde minuut de score door op aangeven van Mohamed Salah simpel binnen te tikken. Acht minuten later zorgde Jota al voor de tweede treffer van ‘The Reds’, waar Virgil van Dijk de hele wedstrijd meedeed. De Portugees gleed een strakke voorzet van Trent Alexander-Arnold binnen na geklungel in de verdediging van United.(NU)…[+]