Liverpool-manager Klopp woest na ‘levensgevaarlijke’ tackle op Salah

Klopp staat open

Jürgen Klopp kon zaterdag niet genieten van het gewonnen duel met Leicester City (2-1). De manager was na afloop nog steeds woest over de manier waarop Hamza Choudhury een tackle inzette en daarmee Mohamed Salah blesseerde.

Invaller Choudhoury stond pas drie minuten in het veld toen hij in de 89e minuut Salah met een tackle van achteren neerhaalde. De Liverpool-aanvaller verliet strompelend het veld, terwijl de middenvelder van Leicester er met een gele kaart genadig van afkwam. “Ik zou hier als een blij man moeten staan omdat de jongens geweldig hebben gespeeld”, zei Klopp bij Sky Sports. “Maar zo sta ik hier niet. Ik kan alleen maar denken aan die tackle op Mohamed.”

 “Ik vind het onbegrijpelijk dat deze jongen van Leicester alleen een gele kaart kreeg. De bal was nergens meer te bekennen. Je kan zo’n tackle niet puur en alleen op de benen van je tegenstander inzetten.” Het is nog onduidelijk of en hoelang Salah uit de roulatie is. De 27-jarige Egyptenaar wordt zondag onderzocht in het ziekenhuis.(NU)…[+]