Manchester City boekt 21e zege op rij, Dortmund verder in DFB-Pokal

dortmund

Manchester City heeft de lange zegereeks dinsdag een vervolg gegeven. De ploeg won de Premier League-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in de slotfase met 4-1 en boekte zo de 21e zege op rij in alle competities. City kwam al in de vijftiende minuut op een 1-0-voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Leon Dendoncker en zag vlak voor rust de 2-0 van Aymeric Laporte afgekeurd worden wegens buitenspel. Ook na de pauze domineerde City, maar Wolverhampton bracht met het eerste balcontact in het vijandelijke strafschopgebied en het eerste schot op doel de stand uit het niets op 1-1 door een treffer van Conor Coady. Voor het eerst sinds 15 december (1-1 tegen West Bromwich Albion) leek City weer eens puntenverlies te gaan lijden, maar het liep in de laatste tien minuten alsnog uit naar 4-1 door goals van Gabriel Jesus, Riyad Mahrez en opnieuw Jesus.(NU)…[+]