Manchester City laat Chelsea kansloos en treft mogelijk Arsenal in FA Cup

manchester
Manchester City heeft zondag met speels gemak de vierde ronde van de FA Cup bereikt. De ploeg van coach Josep Guardiola was voor eigen publiek met 4-0 te sterk voor Chelsea en treft in de volgende wedstrijd mogelijk Arsenal. Riyad Mahrez opende halverwege de eerste helft de score voor City. De Algerijn krulde een vrije trap prachtig in de rechterbovenhoek. Na een half uur verdubbelde Julián Álvarez de voorsprong uit een strafschop. De bal ging op de stip na een handsbal van Kai Havertz. Phil Foden besliste de wedstrijd nog voor rust. De Engelse middenvelder rondde een schitterende aanval van City af. Mahrez maakte in de slotfase van de tweede helft zijn tweede van de avond. Ditmaal schoot hij een penalty overtuigend binnen na een overtreding van Kalidou Koulibaly.(NU)…[+]