Manchester City verspeelt door gemiste penalty Mahrez punten in titelstrijd

manchester city

Manchester City heeft zondag punten verspeeld in de strijd om de Engelse landstitel. De koploper in de Premier League knokte zich op bezoek bij West Ham United terug van een 2-0-achterstand: 2-2. Tottenham Hotspur deed goede zaken in de strijd om de Champions League-tickets en Pascal Struijk hielp Leeds United aan een punt. Manchester City stond bij rust met 2-0 achter door twee doelpunten van Jarrod Bowen. Halverwege de eerste helft ontsnapte de aanvaller van West Ham aan buitenspel bij een pass van Pablo Fornals en passeerde hij doelman Ederson. Op slag van rust was Bowen opnieuw trefzeker met een schuiver in de rechterhoek. Kort na de onderbreking bracht Jack Grealish City terug in de wedstrijd. De aanvaller vond het doel met een volley vanaf de rand van het zestienmetergebied. Ruim twintig minuten voor tijd kwamen de bezoekers langszij toen VladimĂ­r Coufal een vrije trap van Riyad Mahrez in eigen doel kopte.(NU)…[+]