Manchester City verzuimt marge met Liverpool te vergroten in vermakelijke topper

manchester

Manchester City is er in de vermakelijke topper tegen Liverpool niet in geslaagd om verder afstand te nemen in de Premier League. Het duel tussen de nummers één en twee van Engeland eindigde onbeslist: 2-2. Eerder op de dag boekte PSV-opponent Leicester City een benauwde 2-1-overwinning op Crystal Palace. Liverpool-manager Jürgen Klopp voorspelde een spektakelstuk tussen City en en Liverpool en kreeg al in de beginfase gelijk. Kevin De Bruyne opende in de vijfde minuut de score met een van richting veranderd schot en zo’n zeven minuten later maakte Diogo Jota de 1-1. Aan het einde van de eerste helft was het opnieuw Manchester City dat op voorsprong kwam. Een hoge voorzet van João Cancelo werd binnen getikt door Gabriel Jesus, die voor het eerst sinds 1 januari in de basis mocht beginnen. Slechts 46 seconden na rust tekende Sadio Mané alweer voor de 2-2.(NU)…[+]