Marokko blameert zich op Comoren, Seedorf speelt gelijk met Kameroen

marokko

Marokko wist dinsdag niet te winnen van de Comoren in de kwalificatie voor de Afrika Cup. De ‘Leeuwen van de Atlas’ kwamen in het uitduel niet verder dan 2-2. Bondscoach Clarence Seedorf bleef met Kameroen op 0-0 steken tegen Malawi.

Marokko leek de wedstrijd op het eiland voor de kust van Mozambique met 1-2 te gaan winnen, maar een goal in blessuretijd van El Fardou Ben zorgde voor een 2-2-eindstand op de Comoren. Ben schoot de Comoren na acht minuten op 1-0. In de tweede helft leek de ploeg van bondscoach Hervé Renard orde op zaken te stellen door een treffer van Khalid Boutaib en een blunder van Comoren-keeper Fatah Ahamada.

De doelman schoot de bal tegen Nordin Amrabat aan, die zo zonder iets te doen de 1-2 maakte. In de blessuretijd bezorgde Ben de Comoren alsnog het tweede punt uit deze kwalificatiereeks.(NU)…[+]