Mbappé mist penalty twee keer en valt uit bij zege PSG, De Jong wint met Barça

mbappe
Kylian Mbappé heeft woensdag een dramatische avond beleefd bij Paris Saint-Germain. De sterspeler miste tot tweemaal toe een penalty en viel ook nog geblesseerd uit in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Montpellier. In Spanje verstevigde FC Barcelona de koppositie door een 1-2-zege op Real Betis. Mbappé kreeg in de tiende minuut via een penalty de uitgelezen kans om PSG op voorsprong te brengen tegen Montpellier. Hij zag zijn inzet gekeerd worden door Benjamin Lecomte, maar mocht de strafschop overnemen. In de herkansing raakte Mbappé de paal en schoot hij uit de rebound voor open doel over. Tien minuten later werd het leed nog groter voor Mbappé. De aanvaller kon vanwege een blessure niet verder en moest zich laten vervangen. PSG had het behoorlijk lastig met Montpellier en zag doelpunten van Lionel Messi en Achraf Hakimi afgekeurd worden vanwege buitenspel.(NU)…[+]