McGregor zinspeelt op rentree en rematch tegen Nurmagomedov

mc gregor

Conor McGregor is van plan om terug te keren als MMA-vechter en wil een rematch tegen Khabib Nurmagomedov. De excentrieke Ier zette eind maart nog een punt achter een bewogen loopbaan van tien jaar. Het laatste gevecht van de dertigjarige McGregor dateert van oktober, toen hij met Nurmagomedov om de wereldtitel in het lichtgewicht streed. De Rus won en na het gevecht liep het in en buiten de octagon behoorlijk uit de hand.

“Ik had die avond het laatste woord met een klap op de oogkas van de broer van Nurmagomedov. Hoewel de overwinning niet voor mij was, ging het gevecht wel mijn kant op”, zegt de veelbesproken McGregor in een interview. “Deze oorlog is nog niet voorbij. Als er geen rematch komt, ligt dat niet aan mij. Nurmagomedov en zijn team lopen ervoor weg. Ik ben er klaar voor. Laten we zien wat er gebeurt. Ik ben er zeker van dat we nog een keer tegenover elkaar staan, of ik nu win of verlies.”

McGregor, een van de beste vechters van de UFC, kondigde twee maanden geleden in een korte verklaring zijn afscheid aan. Dat deed hij in april 2016 ook al eens en toen keerde hij vier maanden later alweer terug als MMA-vechter.(NU)…[+]