Meet the people en navratri ceremonie

chan

PARAMARIBO- Op zondagmorgen 6 oktober is onder leiding van VHP voorzitter Chan Santokhi, een mini meet the people gelopen op de openbare markt te Lelydorp(Koffie Djompo), de geboorteplaats van voorzitter Chan Santokhi. Problemen waarmee de verkopers en bezoekers te kampen hebben zijn in kaart gebracht. De mensen op de markt waren erg enthousiast en willen dat er nu verandering komt in de slechte situatie, waarin de samenleving zich bevindt.

Voorzitter Chan Santokhi: “mijn bezoek aan kleine markten zoals Koffie Djompo, mijn geboorteplaats en waar ik nog steeds woon, leert mij iedere keer weer hoe belangrijk het is om de Surinaamse marktraditie te decentraliseren, dus lokaal te maken. Zo hoeft men niet ver te reizen boodschappen te halen van de centrale markt, dat kost geld en tijd. Kleine ondernemers, ik roep u op, start je lokale markt, breng ontwikkeling in je eigen wijk. Wij gaan jullie producten tot export producten maken met “Made in Suriname”. Beste ondernemers, laten we Suriname redden, 28 zetels, mei 2020!

Naast de mini meet the people, heeft de VHP voorzitter een navratri ceremonie bijgewoond in het district Para. Het district Para heeft voor een doorbraak gezorgd door een Gaon Pooja(buurt pooja) te houden in de Ganesh mandir Kobaltweg. VHP voorzitter Chan Santokhi, heeft een heel bezielende en overtuigende boodschap gebracht over de betekenis van God in ons leven. Het bestuur en de totale mandir gemeenschap heeft blijk van waardering gegeven aan voorzitter Santokhi en delegatie. In verband met het 70 jarig bestaan van de VHP, heeft de partij van deze gelegenheid gebruik gemaakt om enkele van haar trouwe leden te decoreren. De roep naar de Orange movement blijft groeien…[+]