Messi draagt met treffer bij aan zege PSG in eerste duel als wereldkampioen

messi
Lionel Messi heeft woensdagavond zijn eerste wedstrijd voor Paris Saint-Germain als wereldkampioen opgeluisterd met een doelpunt. De Parijzenaars wonnen mede door een goal van de Argentijn met 2-0 van hekkensluiter Angers SCO in de Ligue 1. Hugo Ekitike tekende al in de vijfde minuut voor de openingstreffer in het Parc des Princes. De Franse aanvaller werkte binnen na een strakke voorzet van Nordi Mukiele. Messi zorgde twintig minuten voor tijd voor het slotakkoord en zijn achtste competitietreffer van het seizoen. Hij rondde koeltjes af na een schitterende aanval. Messi stond aan de aftrap bij PSG en deed de hele wedstrijd mee. De 35-jarige aanvaller speelde op zondag 18 december nog de spectaculaire WK-finale tegen Frankrijk, die hij met ArgentiniĆ« na strafschoppen won. Het was voor ‘La Albiceleste’ de eerste wereldtitel sinds 1986.(NU)…[+]