Moederschap motiveert Serena Williams richting rentree op WTA-tour

williams

Serena Williams zit vol motivatie in aanloop naar haar officiële rentree op de tennisbaan. Ze komt donderdag in actie in de eerste ronde van het WTA-toernooi in Indian Wells. Williams, 23-voudig Grand Slam-winnares, richt zich dit seizoen op het evenaren en wellicht verbeteren van het record van Margaret Court (24 Grand Slam-titels) en haar in september geboren dochtertje is een nieuwe motivatie.

“Ik wil dolgraag dat zij bij me in de buurt is en voor haar wil ik het geweldig doen”, aldus de 36-jarige Williams, die donderdag in Indian Wells Zarina Diyas uit Kazachstan treft, tegen de BBC. “Ik heb geen duidelijke verwachting voor mijn rentree, want ik weet niet goed waar ik sta. Maar het is wel het juiste moment om terug te keren, zeker als ik deze zomer goed wil spelen in de Grand Slams.(NU)…[+]