Mourinho benadrukt dat hij goede relatie heeft met spelers United

mourinho

Manchester United-trainer José Mourinho benadrukte donderdag dat hij blij is met zijn huidige spelersgroep en verweet het de Engelse pers dat daar een ander beeld over is ontstaan. “Ook als duizend keer herhaald wordt dat mijn relatie met de spelers slecht is, blijft het nog steeds een leugen”, aldus de Portugese trainer donderdag op een persconferentie.

“Ik hou ervan om met mijn spelers te werken. Maar als mensen duizend keer horen dat dat niet zo is, gaan ze denken dat het waar is.” Mourinho zei eerder dat zijn selectie nog enkele versterkingen nodig had om mee te kunnen doen om de prijzen. United haalde deze zomer Fred, Diogo Dalot en Lee Grant, maar daar kwamen de laatste dagen geen spelers bij.

Toby Alderweireld, Willian, Harry Maguire, Ivan Perisic, Jerome Boateng en Diego Godin werden gelinkt aan de club uit Manchester, maar kwamen niet. Donderdag sloot de transfermarkt in de Premier League. Manchester United begint vrijdagavond aan het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Leicester City.(NU)…[+]