Mourinho: ‘VAR was thee aan het drinken bij tackle Robertson

mourinho

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho laakt het optreden van de VAR na afloop van de nederlaag tegen koploper Liverpool (0-1). De Portugees vond dat Liverpool-back Andrew Robertson rood moest krijgen voor een snoeiharde tackle in de tweede helft.

“Liverpool heeft geluk gehad, want ze hadden makkelijk een tegengoal kunnen krijgen en met tien man kunnen eindigen, maar de VAR was op dat moment thee aan het drinken”, refereerde Mourinho na afloop van de wedstrijd aan de tackle van Robertson.

In de 68e minuut ging Robertson hard door op zijn tegenstander Japhet Tanganga, die zijn debuut maakte voor Tottenham Hotspur. De linksback van Liverpool beroerde met een sliding eerst de bal, waarna hij zijn linkervoet op de enkel van de twintigjarige Tanganga plantte. Scheidsrechter Martin Atkinson zag de ingreep over het hoofd en liet doorspelen.(NU)…[+]