Neres met Brazilië mede door VAR niet langs Venezuela op Copa América

neres

Brazilië heeft dinsdag zijn tweede duel op de Copa América gelijkgespeeld. De wedstrijd tegen Venezuela eindigde mede door ingrijpen van de VAR in 0-0. Op de Gold Cup begonnen de Verenigde Staten en Panama met een zege. David Neres had net als bij het openingsduel met Bolivia (3-0-zege) een basisplaats en werd in de tweede helft opnieuw gewisseld. De aanvaller van Ajax moest na 72 minuten plaatsmaken voor Everton.

Brazilië maakte twee doelpunten die werden afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Kort na rust werd een goal van Gabriel Jesus geannuleerd, omdat Roberto Firmino buitenspel stond. De videoscheidsrechter zag later dat Firmino hands had gemaakt bij een treffer van Philippe Coutinho.(NU)…[+]