Neymar lyrisch over ‘fenomeen’ Mbappe na vier goals tegen Lyon

neymar

Neymar was zondag vol lof over zijn ploeggenoot Kylian Mbappé. De negentienjarige Fransman van Paris Saint-Germain scoorde tegen Olympique Lyon (5-0-zege) vier keer in een tijdsbestek van slechts dertien minuten.

“Kylian is een topper, een fenomeen”, zei Neymar na de wedstrijd over Mbappé. “Hij had zelfs nog vaker kunnen scoren. Ik hoop dat hij nog jaren zo doorgaat, want dat zou heel goed zijn voor het voetbal.” Mbappé besliste de topper tegen Lyon in het Parc des Princes door tussen de 61e minuut en de 74e minuut de 2-0, de 3-0, de 4-0 én de 5-0 te maken. De vleugelspeler heeft dit seizoen in vijf competitiewedstrijden al acht keer gescoord.”Kylian is een van de leiders van dit elftal, iedereen respecteert hem”, aldus Neymar, die tegen Lyon de score opende uit een strafschop. “Zodra hij wat zegt, luisteren we naar hem, hoe jong hij ook is.”(NU)…[+]