Pijnlijk verlies Cavaliers in play-offs NBA

verlies

Cleveland Cavaliers is de play-offs van de Eastern Conference begonnen met een pijnlijke nederlaag tegen Indiana Pacers. Boston Celtics boekte in de nacht van zondag op maandag een moeizame zege op Milwaukee Bucks en ook Houston Rockets won nipt. De Cavaliers verloren met 80-98 van de Pacers en leden zo voor het eerst in jaren een nederlaag in de eerste ronde van de play-offs.

LeBron James kwam weliswaar tot een triple-double (24 punten, 10 rebounds, 12 assists), maar ook hij kon niet voorkomen dat de NBA-finalist van de afgelopen drie seizoenen onderuit ging.

Boston Celtic won in de verlenging met 113-107 van Milwaukee Bucks, nadat het in de reguliere speeltijd 99-99 was geworden. Khris Middleton kreeg met minder dan een seconde te spelen de bal en scoorde op de gong de gelijkmaker waardoor verlenging noodzakelijk was. Daarin waren de Celtics, die het in de play-offs moeten doen zonder de geblesseerde Kyrie Irving en Gordon Hayward, alsnog iets sterker. Middleton en Giannis Antetokounmpo hadden bij de Bucks gezorgd voor respectievelijk 31 en 35 punten. Voor de Celtics waren Al Horford met 24 punten en Terry Rozier met 23 punten het meest productief.(NU)…[+]