Pijnlijke nederlaag Barcelona ondanks twee goals herstelde Messi

messi

FC Barcelona heeft zondag een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Real Betis. Ondanks twee goals van de teruggekeerde Lionel Messi werd het 3-4 voor de laagvlieger uit Sevilla. Barcelona stond bij rust met 0-2 achter in Camp Nou. Het was pas de vierde keer deze eeuw dat de Catalanen met twee doelpunten achterstonden na de eerste helft in een thuisduel in de competitie.

De Dominicaan Júnior Firpo opende in de twintigste minuut de score. Na een fraaie steekpass van William Carvalho trok de linkerflankspeler naar binnen en schoot hij hard raak in de korte hoek. Een kwartiertje later verdubbelde de 37-jarige Joaquín de marge uit een voorzet van Tello. Halverwege de tweede helft kwam Barcelona terug in de wedstrijd. Messi benutte voor het eerst sinds december 2017 een penalty in de Primera División, nadat de bal na een lichte overtreding op Jordi Alba op de stip was gelegd.(NU)…[+]