Poolse bondscoach kon ogen niet geloven bij bizarre treffer Senegal

poolse

De Poolse bondscoach Adam Nawalka werd volledig verrast door het tweede doelpunt van Senegal tegen zijn ploeg op het WK. Mede door de treffer van M’Baye Niang verloren de Oost-Europeanen dinsdag hun eerste groepsduel met 2-1.

 Na een uur spelen bracht Niang de Senegalezen met 2-0 voor via een bizarre treffer. Hij kwam na een blessurebehandeling plotseling weer in het veld met toestemming van de arbitrage en profiteerde optimaal van een zwakke terugspeelbal van Grzegorz Krychowiak. “Het was een vreemd doelpunt”, zei Nawalka na afloop van de wedstrijd. “Ik ben ervan overtuigd dat Jan Bednarek hem niet terug in het veld zag komen toen Krychowiak de pass verstuurde.”

Verdediger Bednarek wilde de bal wegtrappen, maar de aanstormende Niang was hem te vlug af. Doelman Wojciech Szczesny zag de aanvaller en kwam ver zijn doel uit, maar ook hij kon het doelpunt niet voorkomen.”Het was een misverstand”, vervolgde coach Nawalka. “Ze probeerden de situatie nog te redden, maar helaas lukte dat niet meer. We werden er volledig door verrast.”(NU)…[+]