Premier League-managers opnieuw kritisch op VAR na afgekeurde goals

premier

Enkele Premier League-managers hebben zich na meerdere afgekeurde treffers op zondag kritisch uitgelaten over de VAR. Wolverhampton Wanderers was in de uitwedstrijd tegen Liverpool (1-0) twee keer het slachtoffer van een beslissing van de videoscheidsrechter en Sheffield United werd benadeeld tegen Manchester City (2-0).

De openingstreffer bij Liverpool-Wolverhampton van Sadio Mané in de 42e minuut werd aanvankelijk geannuleerd vanwege hands van aangever Adam Lallana, maar de VAR keurde de goal alsnog goed. In de blessuretijd van de eerste helft ging er wél een streep door de gelijkmaker van Neto, die nipt buitenspel stond.

Manager Nuno Espírito Santo van Wolverhampton Wanderers reageerde woedend op die laatste beslissing en kreeg vervolgens een gele kaart van scheidsrechter Anthony Taylor. Op de persconferentie na de wedstrijd wilde de Portugees eigenlijk niet over de VAR praten, maar daar kwam hij snel op terug.(NU)…[+]