PSV vier maanden zonder uitzege door gelijkspel in slotseconden tegen VVV

psv

PSV is zondag de tweede seizoenshelft begonnen met nieuw puntenverlies. De ploeg van interim-coach Ernest Faber speelde op de valreep met 1-1 gelijk tegen VVV-Venlo. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Johnatan Opoku, die halverwege de tweede helft een strafschop benutte. In de laatste seconden van de blessuretijd kopte Denzel Dumfries de gelijkmaker binnen: 1-1.

Door het gelijkspel zakt PSV naar de vierde plek in de Eredivisie. Willem II, dat zaterdag met 1-3 van AZ won, komt langszij op de ranglijst. PSV houdt nummer vijf Feyenoord een punt onder zich. De laatste uitzege van PSV in de Eredivisie dateert van 29 september, toen de Eindhovenaren met 1-4 van PEC Zwolle wonnen. In de kleine vier maanden die volgden, verloor PSV op bezoek bij FC Utrecht, Willem II en Feyenoord en werd er gelijkgespeeld op het veld van Sparta en FC Emmen.(NU)…[+]