Real herstelt zich van verlies tegen Ajax, Bosz wint nipt met Leverkusen

real madrid

Real Madrid heeft zich zondag hersteld van de pijnlijke nederlaag tegen Ajax in de Champions League. De ‘Koninklijke’ won in La Liga met 1-4 bij Real Valladolid. In de Bundesliga boekte het Bayer Leverkusen van Peter Bosz een zwaarbevochten overwinning. Real kende een slecht begin van de wedstrijd tegen Real Valladolid. De thuisploeg kreeg al na dertien minuten een strafschop, maar Ruben Alcaraz schoot de bal naast. In de 29e minuut was het alsnog raak voor Valladolid via Anuar.

Tien minuten voor rust kwam Real op gelijke hoogte via verdediger Raphaël Varane en Karim Benzema gooide het duel in het eerste kwartier na rust op slot door in een tijdsbestek van acht minuten twee keer te scoren. De 1-3 van de Franse spits kwam voort uit een penalty. Het slotakkoord was vijf minuten voor tijd voor Luka Modric, die de bal eenvoudig achter doelman Jordi Masip schoot. Real stond op dat moment al met tien man, aangezien Casemiro tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart ontving.(NU)…[+]